Startscherm Last updated: 2020-12-09

Handleiding Kassa

Het allereerste wat moet gebeuren om het Omnisoft programma te kunnen gebruiken is het programma opstarten! Dat doe je door dubbelklik op het Kassa icoontje op het Bureaublad:

Naargelang de instelling van Omnisoft kan het zijn dat je automatisch naar het kassasysteem gaat of dat je eerst het startscherm krijgt.

Zoals u kan zien op de afbeelding hierboven toont het startscherm heel wat informatie weer. U kan hieruit zien dat het hierboven om de Versie 2014 gaat, de module die geladen wordt is Omnisoft 3, Het programma dat opgestart wordt wanneer we doorgaan is de Toolbar en het Dossier dat we opstarten staat ook aangeduid.
In het startscherm klik je op de groene knop om verder te gaan.