Type hoofding Last updated: 2020-04-08

Verwerking logo hoofding per klant

Basis
Creatie van type Hoofdingen :

Via Basis, bestand, globale parameters, Algemeen, Type Hoofding kunnen types bijgemaakt worden

Creatie van afdruktypes
Via Basis, bestand, globale parameters, algemeen, afdruk instellingen kunnen verschillende afdruktypes bijgemaakt worden

Klantenfiche
In de klanten fiche kunnen 2 nieuwe velden ingesteld worden op het hoofdscherm
• Type Hoofding : om type hoofdingen te koppelen
• Logo/Firma gegevens om afdrukinstellingen te koppelen

Orders
Per type document kan nu ingesteld worden of dat Logo en/of hoofding via de klant moet opgehaald worden. Indien Onwaar, dan wordt de hoofding zoals vroeger opgehaald. Indien Waar, dan wordt er nagegaan om er iets staat ingesteld in de klantenfiche. Is dit het geval, dan wordt voor dat document die hoofding en/of Logo gebruikt. Indien niets ingesteld bij de klant, dan wordt de standaard hoofding en Logo gebruikt.

Aanmaken van hoofding
In module Orders klanten kunt u de hoofding/voetlijnen, etc aanmaken per klant.

Via de knop kunt u een hoofding kopiëren van een bestaande hoofding en deze dan aanpassen.
In het veld ‘Naar type Hoofding ‘selecteert u het aangemaakte type uit ‘Type hoofding’

Afdruk van document
Als u toegang hebt tot deze module en ofwel Logo ofwel de hoofding bij die klant staat anders ingesteld, dan zal u net voor de afdruk de volgende vraag krijgen.
Klikt u op JA, dan wordt de ingestelde hoofding/logo gebruikt voor de afdruk. Klikt u op Nee, dan wordt de standaard afdruk gebruikt.