Gebruikersafhankelijke parameters Last updated: 2020-04-22

Bestand - globale parameters - gebruikersafhankelijk

Aan de hand van dit scherm kunt u gebruikersafhankelijke parameters instellen . Via dit scherm kan u geen gebruikers aanmaken of verwijderen maar enkel een aantal parameters instellen per gebruiker. Deze parameters worden gebruikt bij de creatie van klanten en leveranciers of bij het versturen van email.

Velden

• Gebruikerscode: dit is de code van de gebruiker. Dit is niet wijzigbaar.

• Ondergrens klantnr: Dit is het kleinste klantnr dat deze gebruiker kan toekennen aan een klant. Deze parameter wordt toegepast bij de creatie van een klant in de Basis of in de kassa en bij het wijzigen van een klantnr in de Basis.

• Bovengrens klantnr: Dit is het grootste klantnr dat deze gebruiker kan toekennen aan een klant. Deze parameter wordt eveneens toegepast bij de creatie van een klant in de Basis of in de kassa en bij het wijzigen van een klantnr in de Basis.

• Aanspreektitel : Hier kunt u eventueel de aanspreektitel van de gebruiker invullen.

• Klantgroep: Hier kunt u eventueel een klantgroep linken aan de gebruiker.

• Ondergrens leveranciersnr: Dit is het kleinste leveranciersnr dat deze gebruiker kan toekennen aan een leverancier. Deze parameter wordt dus toegepast bij de creatie van een leverancier in de Basis en bij het wijzigen van een leveranciersnr in de Basis.

• Bovengrens leveranciersnr: Dit is het grootste leveranciersnr dat deze gebruiker kan toekennen aan een leverancier. Deze parameter wordt dus toegepast bij de creatie van een leverancier in de Basis en bij het wijzigen van een leveranciersnr in de Basis.

• SMTP server: Dit is de e-mailserver die gebruikt wordt om uw e-mails mee te versturen.

• E-mail: dit is het e-mailadres van de gebruiker.

• Verzendersnaam: Dit is de naam die verschijnt wanneer iemand een email van u ontvangt die vanuit Omnisoft3 werd verstuurd.

Nieuwe knoppen toegevoegd voor mailing via Amazon:

Meldingen:

• Linkerknop:

• Rechterknop:

• of: