Klantengroepen Last updated: 2020-04-22

Aan de hand van dit scherm kunt u klantengroepen ingeven. Bij de ingave van elke klant selecteert u een klantengroep voor de klant. Ook kunt u in de default waarden de standaard klantengroep ingeven. Bij het afdrukken van een klantenlijst kan men dan vervolgens een selectie maken op de klantengroep. U kan geen groep schrappen die gekoppeld is aan een klant. U bent verplicht 1 groep op te geven per klant.

Velden

• Groepscode: unieke code van de groep

• Groepsnaam: naam van de groep

• Artikeldetail : Hier kunt u artikelen linken aan een bepaalde klantgroep, bv. alle handboeken van een bepaalde klas :

U kunt deze artikellijst ook afdrukken a.d.h.v. het printertje.

• Korting per departement : Via dit scherm kunt u een vaste korting linken aan een bepaald departement.