Leveranciersgroepen Last updated: 2020-04-22

Aan de hand van dit scherm kunt u leveranciersgroepen ingeven. Bij de ingave van elke leverancier selecteert u een klantengroep voor de leverancier.
Ook kunt in de default waarden de standaard leveranciersgroep ingeven.
Bij het afdrukken van een leverancierslijst kan men dan vervolgens een selectie maken op de leveranciersgroep.
U kan geen groep schrappen die gekoppeld is aan een leverancier. U bent verplicht 1 groep op te geven per leverancier.

Velden

• Groepscode: unieke code van de groep

• Groepsnaam: naam van de groep