Velden Multisearch Last updated: 2020-04-22

Basis velden multisearch (O3)

Bestand - globale parameters - velden bij multisearch

Aan de hand van dit scherm kunt u instellen welke velden u wenst toe te voegen in de multisearch van de klantenfiche ().

U kunt hier bv. het BTW-nummer opgeven, zodat u vanuit de klantenfiche kan zoeken op BTW-nummer. Om een nieuw veld toe te voegen klikt u op en kiest u het gewenste veld uit de lijst die u opvraagt a.d.h.v. .

De kolom 'naam veld' is NIET wijzigbaar, in de kolom 'omschrijving' kunt u zelf de omschrijving van het veld aanvullen.