Volgorde Zoekscherm Last updated: 2020-04-22

Basis Volgorde Zoekscherm (O3)

Wanneer men een artikel, een klant, een leverancier, ... opzoekt dan krijgt men een overzicht van de records en dit wordt standaard gepresenteerd in de vorm van de bestanden.
Via dit scherm kan een aangepast overzicht worden gecreëerd en kunt u de velden selecteren die voor u interessant zijn en dit in de volgorde die u het gemakkelijkste vindt.

Velden

• Naam veld: De naam van het veld.

• Header: De titel van de kolom. Dit is een meer betekenisvolle naam ipv de naam van het veld.

• Def. breedte: Indien u de default(standaard) breedte wilt gebruiken dan moet u dit aanvinken. Indien u dit uitvinkt dan kan u in het volgend veld een nieuwe breedte toekennen.

• Breedte in pixels: Nieuwe breedte van de kolom in pixels.

• Aligneren: U kan zelf instellen hoe de kolom moet gealiniëerd worden. U hebt de mogelijkheid tussen links, rechts en centreren.