Klanten: rappels Last updated: 2021-07-15

Soorten Brieven

Hoofding en Brieftekst

Omschrijving

Lay-out

Brief

Hoofding

Totaal

Overschrijvingsformulier

Opmaken Rappels

Daarna krijgt u volgend keuze menu die u kan instellen:

Klik op vinkje wanneer alles ingesteld en dan krijgt u de lijst (ofwel per klantnaam of per klantnr afhankelijk van de keuze).

Bij afdruk vinkje kunt u klanten de-selecteren die geen rappel moeten krijgen of als u daarop klikt met rechtermuisknop kunt u heel de kolom deselecteren bv. Dit wordt vaak gedaan als u bv naar enkele specifieke klanten een rappel wilt uitsturen.

Wijze = per mail, per post,… standaard neemt dit over wat er op de klantenfiche staat ingesteld bij die klant.

Brief = de hoeveelste herinnering, dit kan je eventueel handmatig wijzigen.

Afhankelijk van je versie in Omnisoft heb je onderaan volgende knoppen staan:

Handig is bv “openstaande facturen” aanvinken om ze mee te sturen naar de klant. Dit werkt enkel indien het via mail is.

Als je openstaande facturen meesturen aanvinkt, moet je wel apart op het mail icoontje drukken om deze te versturen per mail.

Degene die ingesteld staan per post of waarvan geen mailadres gekend is, zouden automatisch uit de printer moeten komen als je op afdrukken klikt.