Error 339 - Foutmelding component Last updated: 2020-08-12

Voorkomende Error 339
met melding: "Component ccvOcx<…>V<..>R<..>.ocx or one of its dependencies not correctly registered: a file is missing or invalid".

Werkwijze:

1. Start de module ‘Orders klanten’ op via knop
  2. Ga naar
    1. Bestand
    2. Module …
    3. Register OCX

Afhankelijk van de configuratie van uw PC of server, wordt u de volgende zaken gevraagd:

1. User en wachtwoord van uw server/pc om wijzigingen door te voeren

2. Of krijgt u de vraag of u zeker bent om een aanpassing te doen aan uw systeem. Druk hier zeker op Ja/Yes/Oui.

3. Of u krijgt onmiddellijk onderstaand scherm te zien.

Daarna verschijnt het volgend scherm.

Druk vervolgens op Ok.

U krijgt dan onderstaand scherm te zien.

U kunt dit scherm afsluiten dmv van <Enter> toets (of een andere toets).

Vanaf nu zou uw Component correct moeten geconfigureerd zijn.