Inloggen via Windows Last updated: 2020-12-23

Hoe inloggen op Omnisoft (*):
(*) op voorwaarde dat uw dossier op onze server staat.

1. Wat heb je nodig?

• Extern IP adres waarmee je verbinding wilt maken. In dit geval: van onze server.
    Dit kan je bekijken op je pc op het werk of opvragen bij ons.

• De gebruikersnaam & het paswoord waarmee je inlogt op Omnisoft.
    Dit kan je opvragen bij ons indien nodig.

2. Loginprocedure:

• Ga naar de start (Windows) knop op uw pc. Kies Accessoires:

• Kies daaruit: verbinding met extern bureaublad:

(Je kan dit ook meteen naast de windows toets typen in het zoekkader).

• Je krijgt een kader te zien:

• Vul naast computer het IP adres in waarmee u verbinding wilt maken
  • klik op Opties Weergeven
  • Vul bij gebruikersnaam uw user van Omnisoft in

• Indien u gebruik maakt van onze RD-server moet u de gateway invullen via het tabblad Geavanceerd en vervolgens de knop Instellingen...

• Optioneel maar aangeraden: Sla uw connectie op via het tabblad "Algemeen" door op "Opslaan Als.." de klikke

• Klik OK, uw wachtwoord wordt gevraagd: bv: