Startgeld ingeven Last updated: 2020-04-28

Wanneer men in het menu 'Kassa' kiest voor 'Kassa' wordt volgend scherm gepresenteerd. Via dit scherm kan u uw startgeld ingeven. Als u al eens de kassa opstartte die dag en u hebt nog geen definitief kasverslag afgedrukt dan wordt dit scherm niet opnieuw getoond voor die dag. Als u op het groene V-tje klikt wordt er een kasticket afgedrukt als de parameter aangevinkt is in de PC Afhankelijke parameters, nl 'Afdrukken ticket startgeld'.