Betaalmiddelen Last updated: 2020-05-06

U vindt de betaalmiddelen terug bij : Toolbar - Orders klanten - Bestand - Parameters - Betaalmiddel

Aan de hand van dit scherm kan u de omschrijvingen ingeven van de betaalmiddelen. U kan tot 18 betaalmiddelen gebruiken. Deze betaalmiddelen worden dan gebruikt bij de registratie van de verkopen.

Opgelet:

1. U moet er zelf voorzorgen, dat u de betaalmiddelen in volgorde invult (vb. als u betaalmiddel 1-6 hebt ingevuld en u wenst een nieuw Betaalmiddel toe te voegen, dan MOET U betaalMiddel 7 gebruiken; maw ze moeten opeenvolgend ingevuld zijn).
  2. Betaalmiddel met code 1 MOET ALTIJD als CASH gebruikt worden.
  3. Bij het aanmaken van een nieuw betaalmiddel, zorg ervoor dat de code > 1 en nog niet bezet is door een ander betaalmiddel