Artikels maken en foto's koppelen Last updated: 2020-05-06

Configuratie

Ga naar het artikelscherm bij het openen van Omnisoft (druk op : ), dan kom je op onderstaand scherm terecht:

• Leeggoed

• Door het veld, bedrag leeggoed, kunt u aanduiden hoeveel leeggoed dit artikel bevat. Prijs incl. is de prijs zonder het leeggoed. Standaard wordt bij het ingeven van het artikel in de kassa dus de prijs incl. + leeggoed aangerekent.

• Volg Nr

• Met dit veld kun je de velden sorteren per artikel, een artikelmet als volgnummer 1 zal vooraan staan, terwijl een artikelmet als volgnummer 20 meer naar het einde toe staan.
      • Artikels worden op nummer gesorteerd en daarna op de ArtikelId
      • Standaard krijgt een artikel het volgnummer 0
      • Gebruik -1 als volgnummer als je het artikel niet wilt tonen op de kassa

• Sorteren op naam
    • De artikels kunnen op naam gesorteerd worden door op de knop:  te drukken in uw menubalk.

Foto's koppelen

Bij het artikelscherm kunt u drukken op ole (onderaan). Hiermee kunt u foto's koppelen aan een artikel, die ook gebruikt worden in de kassa.
U ziet dan onderstaand scherm:

Druk op de knop nieuw om een nieuw Ole (=bijlage) aan te maken en druk daarna op :  om te verwijzen naar een foto die u op uw pc hebt staan.