Boekhoudkundige info Last updated: 2020-04-23

Boekhoudkundige Informatie Klantenfiche

De schermen kunnen er bij u anders uitzien omdat u bepaalde modules niet aanschafte.

Vul hier boekhoudkundige info in:

UP: dit vakje kruist u aan indien de factuur naar de klant verstuurd moet worden via Zoom-It. Neem echter vooraf contact met Vanmarcke voor extra instellingen.

ATTEST: dit vakje is bruikbaar indien u de module Attesten aanschaft. Hierin staat het nummer van het attest.

In de 2 volgende schermen kan u informatie ingeven m.b.t. de facturatie:

Hier vult u informatie in voor de kassa:

Indien u beschikt over e-commerce of export kan u hier de nodige gegevens invullen:

Indien u gebruik maakt van Exabanque, vul hier de gegevens in:

Voor het verzenden van de facturen op een elektronische wijzige, maak hier uw keuze: