Controle parameters Last updated: 2020-04-28

Orders klanten Controle parameters

Met behulp van deze module, kunt U controleren of U alle benodigde parameters hebt ingevuld.
Hebt u alle parameters ingevuld, dan worden alle menu-opties actief gezet en kunt bvb. verkopen ingeven. Hebt u echter niet alle parameters ingevuld, dan verschijnt volgende lijst.
Aan de hand van deze lijst, krijgt U een overzicht van de parameters dat u nog niet correkt hebt ingesteld. Nadat u deze parameters hebt nagezien (en aangepast), dan moet u nogmaals 'Controle Parameters' uit het menu bestand activeren om na te gaan of alle parameters nu correkt zijn.

Opmerking

Telkens als er een nieuwe versie wordt geladen, wordt deze kontrole uitgevoerd in de Load van het programma (tijdens het opstarten van het programma).