Hoofding, voetlijnen, etc Last updated: 2022-12-20

Aanpassen van de Hoofding, voetlijnen, etc

De gegevens die vast op een factuur of bon staan kun je zelf wijzigen d.m.v. volgende stappen:
Ga in Orders Klanten naar Bestand - Instellen lay-out - Hoofding, voetlijnen, etc.

Nu kom je op onderstaand scherm en kun je alles naar wens aanpassen.

Opgelet, bovenaan zie je de taalcode. De wijzigingen moet je per taalcode doen en onderaan OPSLAAN per keer dat je van taal wisselt, anders zijn de aanpassingen weer weg. (je kunt natuurlijk wel copy-paste gebruiken)

In dit scherm kunt u per taalcode de gewenste hoofd- en voetteksten ingeven. Om te veranderen van taalcode gebruikt u de pijltjes en  .

U kunt switchen van hoofding naar voetlijnen, verkoopsvoorwaarden, memo, etc... via de verschillende tabbladen, de tekst invullen en opmaken naar wens en opslaan met  .