Gebruik Last updated: 2020-05-08

Afprintbare hulp-bestanden

• In de cardex

• Bestand: Cardexscherm

• Bestand: Dubbelklik op een reservatie

Toelichting:

Splitsen van facturen: klik op de knop

Naast elke artikellijn komen drie kolommen bij : klantnr, klantnaam en factuurnummer. Per lijn kan u een andere klant oproepen en dus aanduiden om aan te factureren.

U kan een bestaande klant wijzigen en een nieuwe klant aanmaken.

Van zodra u een tweede klant ingeeft verschijnt onderaan het scherm de lijst met de gekozen klanten.

Om te facturen :

Allen = toch alle lijnen factureren op de hoofdklant

Klant kiezen : factureer (en duid de betaling aan) van deze klant.

• Bestand: Rechterklik op een reservatie