Uitleg Cardex Last updated: 2020-05-06

Hotelpakket

• Bovenaan staat de legende (bevat cardexcodes)
  • zaterdag (blauw)
  • zondag (rood)

Elke dag is opgedeeld in 2 stukken (voormiddag - namiddag) om een grafische voorstelling te maken van de check-in -& out. Men kanin-en uitzomen of de geselecteerde periode verplaatsen.
Door op de cardex knop te drukken, kunnen de ingestelde parameters gewijzigd worden.
In de periodes wordt bepaalde informatie over het contract gegeven, door erover te gaan met uw muis (hover) wordt meer informatie gegeven van de klant, nl. :

• contractnummer
  • de naam van de klant
  • exacte periode

Noot: Indien het contract geblokkeerd werd / ingecheckt is, komt de klant in het rood te staan. Inchecken en blokkeren kan ingesteld worden in het contract scherm.