Ingave verbruikte artikels Last updated: 2020-05-06

Hotelpakket

Artikels kunnen op meerdere manieren ingegeven worden, via:

1. Een Selectiefilter
    Bv. Opzoeken Parking --> Vul P* in, dan wordt alles gezocht dat begint met een P en selecteer Parking.

2. De knop:
    Er wordt een lijst van artikels weergegeven, men kan de gewenste artikels aanvinken.
    Druk op de knop 'Selecteer'

3. ArtikelNummer: Geef het artikelnummer in en druk op TAB, het artikel wordt automatisch ingevuld indien het nummer correct is.

Noot: Het aantal duidt aan hoeveel nachten er gebruik gemaakt werd van het goed (bv. de prijs / dag van de parking = 15€, als de klant 5 nachten verblijft, dan wordt het aantal 5.
Is 15€ een prijs ongeacht het aantal dagen, dan wordt bij aantal: 1 ingevuld.

Noot 2: De prijs voor kamers wordt gehaald uit de prijstabel, indien de periode meerdere datums in de prijstabel beslaat, dan zullen meerdere lijnen toegevoegd worden.

Noot 3: Bovenaan de tabel kun je de totaalprijs terugvinden van de artikels. Deze wordt niet bij elke wijziging aangepast, maar je kunt op drukken om de prijs opnieuw te berekenen, afdrukken kun je doen door op  te drukken. Noot 4: Bij het opslaan van de boeking kan er gecontroleerd worden op dubbele boekingen, deze controle kan overigens ook uitgeschakeld worden. Noot 5: Bij een voorschotaanvrag kan het bedrag van het voorschot ingevuld worden.