Opsplitsen afrekening Last updated: 2020-05-06

Hotelpakket

Om de rekening te splitsen ga je :

1. Lijnen van verbruikte artikels die uitgesplitst moeten worden aavninken, in de kolom: 'uitspl.'

2. Druk op de uitsplitsingsknop:

3. Het scherm opgsplitsing verbruikte artikels wordt gegenereerd

Hier staan all gegevens uit de lijn + alle toegekende gasten. Indien de kolom 'Kamer' ingevuld werd , dan worden enkel de klanten opgenomen die aan deze kamer toegekend zijn.

Per lijn moet het type uitsplitsing gekozen worden
Naast de desbetreffende klant dan dan respectievelijk het aantal, bedrag of percentage ingevuld worden.

• Volgens aantal
    • Volgens prijs
    • Volgens percentage

Voorbeeld: 60% van het artikel 7032 wordt door Dehr. Van Hemelrijck betaald, dan wordt er voor 'percentage' gekozen als type.

• Zijn naam = 60
  • Computercenter = 40
  • Druk op de knop 'Opslaan'
  • Resultaat wordt weergegeven: