NIS Lijst Last updated: 2020-05-06

NIS-lijst (Nationaal Instituut voor Statistiek)

De lijst voor het 'Nationaal Instituut voor de Statistiek' kan automatisch door het programma gegenereerd wordne op basis van de ingevoerde contractgegevens.
De periode moet ingevuld worden en het aantal dagen dat het hotel open was. De periode bestaat uit de maand en het jaartal, bijvoorbeeld: 01/2005
Druk vervolgens op 'genereer lijst', nadat de lijst gegenereerd werd verschijnt de tekst 'Klik hier om excel bestand met de NIS-lijst te downloaden', door hierop te klikken kan het bestand op een willekeurige plaats opgeslagen worden.
De generatie van de lijst werkt enkel indien het programma in een lokaal netwerk staat...