Gebruik Last updated: 2020-05-06

1. Surf naar http://www.phonelog.adminonline.be

2. Log in met uw accountgegevens (gebruikersnaam en wachtwoord)

• Ga naar de kamers

• Druk op de kamer waarvan u de gesprekken wilt raadplegen van de laatste 7 dagen

Bovenstaande betekent dat hij vandaag voor 3,2 €heeft gebeld.

• U kunt altijd naam en telefoonnummer controleren op het overzicht en wijzigen

• Pas de naam aan en of deze kamer getoond moet worden (= factureren) en druk op opslaan

• Daarna zie je in het overzicht een betere omschrijving van de gerelateerde kamer