Printen tickets Last updated: 2020-05-06

Telefoon tickets printen (Hotelpakket)

Benodigdheden

Voor het afprinten van de tickets moet er per hotel een apart programma aangemaakt worden, dat grotendeels reeds geprogrammeerd werd.

Dit programma maakt elke minuut verbinding met de website om te controleren of er een telefoongesprek gepleegd werd en deze onmiddellijk af te printen aan de kassa.

Tickets opnieuw afprinten

Als u tickets opnieuw wilt afdrukken, dan hebt u 2 mogelijkheden.

• Print een bepaald ticketnummer
  • Print vanaf een bepaald ticketnummer (print alle tickets van toen tot nu opnieuw af)

Hoe afprinten vanaf een bepaald ticket?

• Op de printer voor de telefoon moet altijd het programma : “TicketPrinter” gestart zijn dat er als volgt uit ziet:

Anders wordt het opgestart door te drukken op :

• Druk op de “stop”-knop

• Open "Acties"

• Selecteer: “Print sinds ticket #”

• Druk in het tekstvak het nummer van de ticket die er het laatst werd afgeprint.

• Druk op de “Start”-knop

Hoe een nummer van een ticket opzoeken

• Ga naar : http://phonelog.adminonline.be/ en login
  • Ga naar gegevens, daar ziet u alle laatste telefoontjes, rechts hiervan staat een nummer, dit is het ticketnummer (zie screenshot)

• Wilt u vanaf ticket 8018 afdrukken, dan vult u in het tekstvak van de applicatie: “Print ticket sinds ticket #8017”