Eigenaars Last updated: 2020-05-06

Om een nieuwe eigenaar te creëren moet als volgt te werk gegaan worden. Eerst en vooral moet er op de ‘Nieuw’-knop uit de knoppenbalk gedrukt worden. Het eigenaarnummer wordt automatisch ingevuld met het eerste vrije nummer groter dan nul. De taal- en de landcode worden respectievelijk met ‘NL’ en ‘BE’ ingevuld. Een overzicht wordt gegevens in Tabel 2. De overige velden kunnen dan ingevuld worden. Tabel 3 geeft een overzicht van de velden die verplicht ingevuld moeten worden. Deze gegevens zijn namelijk noodzakelijk voor bepaalde andere onderdelen van het programma, voornamelijk voor de vermelding in de brieven of afrekeningen. Druk vervolgens op ‘Opslaan’