Verhouding verkoopprijzen Last updated: 2020-04-23

Bestand - Globale parameters - verhouding tussen verkoopprijzen

Aan de hand van dit scherm kunt u in één keer al uw artikelprijzen verhogen of verlagen met een bepaalde coëfficiënt. Dit kan ook voor een bepaald artikeldepartement.

Velden

• Te berekenen prijs: de prijs die u wenst te wijzigen
  • Prijs berekenen vanaf prijs...: hier geeft u in vanaf welke prijs u de nieuwe prijs wenst te berekenen. De berekening gebeurt aan de hand van een coëfficiënt : u kunt de prijzen verhogen door te vermenigvuldigen met een bepaalde coëfficiënt of verlagen door te delen door een bepaalde coëfficiënt (vink aan :  ). Daarnaast kunt u ook de afronding van de prijzen bepalen.